Ledige stillinger hos ProData Consult

Bli med på teamet og bli en del av:

  • et internasjonalt selskap med verdier og visjoner basert på høy grad av individuelt ansvar, god opptreden og respekt for andre
  • et selskap med et sterkt fellesskap og samarbeid, der profesjonalitet står helt sentralt
  • en suksesshistorie som kan og vil gjøre en stor forskjell både for kunder og konsulenter
  • en stab som har det gøy på jobben HVER ENESTE dag (samtidig som vi produserer resultater)

Ønsker du å jobbe i et av de ledende IT-konsulentselskapene i Norden?

Hvis du har erfaring fra salg og utplassering av IT-konsulenter, er kanskje ProData Consult det stedet der DU kan gjøre en forskjell for våre kunder og konsulenter.

ProData Consult A/S er et av Skandinavias ledende uavhengige IT-konsulentselskaper. Selskapet er basert i København og har filialer/datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark, Nederland, Tyskland og Polen.

Du vil bli en del av et raskt voksende konsulentselskap som sysselsetter ca. 60 administrativt ansatte. Hvert år mottar vi over 1500 forespørsler fra kunder som ønsker hjelp til å finne den rette konsulenten blant våre over 10 000 verifiserte IT-konsulenter. For tiden engasjerer vi over 600 konsulenter, fordelt på ca. 220 kunder i seks forskjellige land.

Hvis du kunne tenke deg å bli vår nye kollega - enten det er i Norge, Danmark, Sverige, Tyskland, Nederland eller Polen - kan du se våre ledige stillinger nedenfor. Du er også velkommen til å sende oss en åpen søknad. Skriv til:

Eksisterende konsulenter eller fremtidige konsulenter som har lyst til å bli en del av ProData Consults nettverk, kan bruke registreringsskjemaet på konsulentsiden vår


Ledige stillinger hos ProData Consult:

Erfaren Researcher / Rekrutterer til suksessfull IT-konsulent bedrift ønsket

Erfaren Account Manager - en sterk hunter med godt kjennskab til konsulentbransjen ønsket


Del denne siden med nettverket ditt:

INtf?