IT-konsulent­tjenester basert på tids- og materialforbruk

 • Få tilgang til et nettverk med over 28 000 profesjonelle IT-konsulenter
 • Motta CV fra 1-3 konsulenter innen 48 timer
 • Test personkjemien og lær mer om konsulentens kompetanse gjennom et personlig intervju
 • Få ubegrenset tilgang til vår konsulentstyringsmodul helt gratis

Det sterkeste teamet av IT-konsulenter - med kompetanse på alt fra programvareutvikling til bedriftsledelse

Hos ProData Consult får du enkel tilgang til markedets mest ettertraktede IT-eksperter - alle med oppdaterte IT-kunnskaper, bred kompetanse og over fem års dokumentert erfaring innen flere IT-områder.

Hver for seg kan konsulentene våre i gjennomsnitt skilte med ti års erfaring, og sammen dekker de over 5000 unike IT-kompetanser. Dette gjør ProData Consult til din foretrukne leverandør av IT-konsulenter til alle typer prosjekter, både i offentlig og privat sektor.

Vi hjelper deg raskt og effektivt med å finne en løsning som er tilpasset dine behov. Derfor bestreber vi oss på å ha en IT-konsulent klar og en CV i dine hender innen 48 timer fra du kontakter oss.

ProData tilbyr seniorkonsulenter med bred kompetanse som kan påta seg ulike roller:

Bedrift

 • Program- og prosjektleder
 • Forretningsutvikler
 • Prosesskonsulent
 • Bedriftsrådgiver
 • Ledelsesrådgiver
 • Kursholder/veileder
 • Rådgiver
 • Endringsleder
 • Virksomhetsarkitekt
 • Testleder
 • Testkoordinator
 • Prosjektassistent
 • Analytiker
 • Funksjonell konsulent (SAP)

Utvikling/teknisk

Infrastruktur

 • Prosjektleder innen infrastruktur
 • Infrastrukturarkitekt
 • Infrastrukturkonsulent
 • Driftskonsulent
 • Nettverkskonsulent
 • Sikkerhetskonsulent
 • Databaseadministrator
 • Prosesser og metoder
 • Supportkonsulent
 • Teknisk skribent
 • Systemadministrator

Mer enn 5000 unike IT-kompetanser

ProData Consult tilbyr over 5000 IT-kompetanser. Se kompetanseoversikten.

ProData Consult har i mange år hjulpet kunder på tvers av en rekke ulike bransjer i både privat og offentlig sektor. Enten dere er en IT-intensiv bedrift eller institusjon, en mindre organisasjon eller en ny bedrift i oppstartsfasen, forstår vi deres virksomhet og behov.

Se vår referanseliste og uttalelser fra fornøyde kunder.


Motta CV fra en IT-konsulent innen 48 timer

Vårt omfattende nettverk av konsulenter kombinert med avanserte IT-systemer bidrar til at du får akkurat den kompetansen du trenger - raskt og effektivt. Målet vårt er å ha en kvalifisert IT-konsulent klar til deg innen 48 timer etter at du kontakter oss. 

Les mer om vår utvelgingsmetode og matchingsprosess.


Vi garanterer konsulenter med IT-ferdigheter av høyeste kvalitet

ProData Consult står fullt og helt inne for våre konsulenters IT-ferdigheter. Vår mangeårige erfaring fra ulike bransjer og vår standardiserte kvalitetsprosess sikrer at du finner den rette IT-konsulenten til riktig pris.

Hvordan sikrer vi kvaliteten på konsulentene?

 1. Alle konsulenter gjennomgår ProData Consults grundige interne HR-prosesser

 2. Gjennom evalueringer fra kunder får vi i tillegg omfattende tilbakemeldinger om konsulentene våre og arbeidet de har utført

Les mer om vår standardiserte kvalitetssikringsprosess


Konsulenthåndtering fra start til slutt

Å finne riktig konsulent for ditt prosjekt er bare begynnelsen på en lang prosess. Når du finner de rette ekspertene, tar vi ansvar for konsulentene og fungerer som kontraktspartner og ditt eneste kontaktpunkt. Vi håndterer alt fra forhandlinger til administrasjon av konsulentoppdragene og garanterer for kvaliteten fra start til slutt.

Vår kjernevirksomhet er å tilby IT-konsulenter som jobber basert på tids- og materialforbruk. Timeraten avhenger av kompetansen som kreves og oppdragets varighet. For å finne ut mer kan du kontakte salgsavdelingen vår, som raskt gir deg et anslag over konsulentens timerate.

Vi tilbyr også fastpriskontrakter og rammeavtaler, for eksempel tjenestenivåavtaler. Våre kontrakter og avtaler er fleksible og transparente. På denne måten kan vi levere tjenester til store, IT-intensive bedrifter og institusjoner, samt til mindre bedrifter i oppstartsfasen.

En rammeavtale med ProData Consult gir deg IT-hjelp basert på tids- og materialforbruk, fri tilgang til vår effektive konsulentstyringsmodul samt eksperthjelp til å finne den rette kjernekompetansen og skalere dine ressursbehov - alt til konkurransedyktige priser.

Ønsker du å diskutere starttidspunkt, priser og kontraktsforhold med oss? Vi er fleksible og klare for en prat!

Les mer om administrasjon av IT-konsulenter.

Santander Consumer Bank (DK):

Rask tilgang på kvalifiserte ferdigheter

Med ProData Consult som en leverandør av IT-konsulenter, får vi rask tilgang på kvalifiserte ferdigheter og ressurser. De er kjent for deres profesjonalitet og kvalitet, og konsulentene er snare til å tilpasse seg våre oppgaver, forstå deres roller og bli en integrert del av laget vårt.

Med kvalitet og hastighet har ProData Consult gjort vår utvikling utrolig skalerbar og fleksibel. 


Flemming Kirkskov
IT-direktør

Energinet.dk:

Øker din evne til å oppskalere

Energinet.dk har arbeidet med ProData Consult for leveringen av IT-konsulttjenester siden 2006, så det er nå et langvarig samarbeid.

Jeg har respekt for hvordan ProData gang på gang, over tid, greier å levere kompetanse med en slik hastighet, mens de fremdeles opprettholder høy kvalitet. Vi får ikke “standard” produkter, men en skreddersydd match med nøyaktig de ferdighetene som vi ser etter, her og nå.

Med sin raske responstid hjelper ProData med å akselere vår evne til å oppskalere og legge til dyktighet med hurtighet.

IT-konsulentene og prosjektlederne som vi får fra ProData, løser komplekse og vanskelige oppgaver for Energinet.dk. Og det er måten konsulentene velger å løse oppgaver på, som legger til verdi – ved å bruke deres erfaring og ferdighet til å løse problemene og fullføre deres tildelte oppgaver.


Nicolaj Nørgaard Petersen
Avdelingsleder

GN Netcom:

De kvalifiserte konsulentene vi krever, på kort tid

Jeg er fullt og helt tilfreds med vårt samarbeid med ProData Consult, som utmerker seg med en høy grad av profesjonalitet. ProData Consult-teamets evne til å fremskaffe de kvalifiserte konsulentene vi har behov for – på meget kort varsel – setter jeg stor pris på i en tid hvor behovet kan oppstå nærmest fra dag til dag.

IT-konsulentene fra ProData Consult er faglig meget kompetente, og arbeider også sosialt godt i vårt team og i dialog med bedriften. De er helt klart en medvirkende årsak til at vi har levert suksessfulle prosjekter innenfor fastsatt tid og pris – til stor tilfredshet for bedriften.


Kenneth Ullmann
leder
IT Applications

YouSee:

Et konsulenthus med mange kontakter og et stort nettverk

Grunnen til at jeg brukte eksterne IT-konsulenter første gang, var at jeg ikke hadde nok utviklingsressurser. Jeg var i en situasjon hvor jeg simpelthen ikke hadde nok ansatte til å fullføre prosjektene.

Konsulenthuset ProData Consult har samarbeidet med TDC i mange år nå, og vi har en rammeavtale med dem. Men hovedgrunnen til at jeg velger å jobbe med dem, er deres kompetente medarbeidere som gjør en strålende jobb med å levere de riktige ressursene – og levere dem raskt. Jeg er ofte i situasjoner hvor jeg trenger IT-kompetanser for fire dager siden – så ting må skje raskt!

Mine erfaringer er at ProData Consult er et svært fleksibelt konsulenthus med mange kontakter og et stort nettverk som gjør at de finner svært kvalifiserte IT-ressurser raskt. IT-konsulentene deres er kompetente, engasjerte og motiverte. Konsulentene bidrar fullt ut, er svært proaktive og tilfører kunnskap til prosjektene våre.


Lars Olling
IT-sjef

Nordic Aviation Capital:

Få all service på et sted

Nordic Aviation Capital er et selskap i ekstremt rask vekst, som setter høye krav til selskapets strategiske, taktiske og operasjonelle utvikling.

Det har vært massive utfordringer, som IT-leder, å møte de strategiske målene og å opprettholde en synergi og forbindelse mellom forretningsstrategien og den tekniske støtten. På det operasjonelle nivået har dette betydd utfordringer i det å finne de riktige IT-ressursene og -kompetansene som kunne utføre oppgavene raskt nok, mens man opprettholder levering på høyt nivå.

Med ProData Consult som tilbyder av IT-konsulenttjenester, managementtjenester og med deres near shoringssenter i Warszawa, Polen, har jeg en leverandør av full-service hvor jeg kan få all servicen på ett sted. Det å ha ProData som partner gir en stor verdi, fordi de tilbyr nye muligheter og servicer som jeg ikke hadde tenkt på før.

Jeg har mottatt management- og strategisk IT-konsultasjon, som har løftet IT-organisasjonen til et helt nytt nivå og skapt en sterk forbindelse mellom forretningsstrategi og IT-strategi, og derved sikret den nødvendige fart og optimalisering av selskapets operasjonskostnader og agility.

ProData Consults servicer har i tillegg gitt meg evnen til å oppskalere ved å bruke høyt kvalifiserte ferdigheter. Videre har implementeringen av Nearshoring, ved å bruke polske konsulenter i ProDatas nearshoring-senter i Warszawa, vært en veldig positiv erfaring. Både på grunn av konsulentenes veldig høye kompetansenivå, men også deres føre var-tilnærming og agility og ikke minst en attraktiv pris.

Partnerskapet har møtt alle betingelser og krav som vi hadde før vi begynte å arbeide sammen – det er fullstendig tilfredsstillende. Vi kunne nesten ikke holde tritt med nivået av service som har blitt levert, og jeg har en følelse av at den røde løperen hele tiden blir rullet ut til meg som en kunde.


Mads Krog Jensen
IT-leder

TDC:

Virkelig kompetente konsulenter som samsvarer med våre krav på svært kort varsel

For flere år siden ble vi anbefalt å prøve ProData Consult av kolleger i bransjen. I 2003 inngikk vi den første avtalen om levering av konsulenttjenester, og dette har fortsatt siden.

Jeg vil bruke ord som profesjonalitet, ærlighet, fleksibilitet og punktlighet for å beskrive ProData Consult.

ProData har bevist at de kan levere virkelig kompetente konsulenter som samsvarer med våre krav på svært kort varsel. Hvis vi går inn i et nytt teknologiområde, ønsker vi å umiddelbart få fatt i en konsulent med kompetanseprofilen som kreves for å utføre oppgaven – og det sparer oss tid! Når jeg tar kontakt med ProData Consult, tar det ikke mer enn to dager før de sender oss en kvalifisert konsulent.

Jeg vet nøyaktig hva jeg får, og jeg vet hvor mye jobbene koster, hvilket betyr at det ikke kommer noen ubehagelige overraskelser. Jeg setter også pris på den åpne dialogen og fleksibiliteten overfor meg som kunde, samt oppfølgingene som gjennomgås for å sikre fremgang i oppgaven.


Gert Wulff
prosjektleder

ProData Consult lagrer data i din nettleser / enhet ved hjelp av cookies for statistikk og optimalisering av våre nettsteder og eventuelt for målrettet annonsering. Ved å godta, gir du oss ditt samtykke til denne bruken av cookies. Les våre personvernregler for mer informasjon. Du kan alltid trekke samtykket ditt her: Personvernerklæring og informasjonskapsler

Nettstedet krever bruk av "Nødvendige cookies". Våre nødvendige cookies brukes kun for å levere et fungerende nettsted og webservice.

Utvalgte tredjepartstjenester kan lagre cookies for å plassere relevante annonser som skal leveres til deg på tredjeparts nettsteder.