Få full oversikt over konsulentene dine

Få en demo

Enkel håndtering av konsulenter – helt gratis

Som kunde hos ProData Consult, får du gratis og ubegrenset tilgang til den nettbaserte kundemodulen vår. Modulen gir deg komplett gjennomsiktighet og sørger for at du alltid har full oversikt over konsulentene dine. Systemet er simpelt og brukervennlig, som gjør det enkelt og effektivt å betjene.

Håndtering av konsulenter kan være en tidkrevende og vanskelig oppgave. Det kan være vanskelig å skape gjennomsiktighet i forespørsler, kontrakter og utgifter. Med ProData Consults nettbaserte kundemodul er det enklere enn noensinne å få full kontroll og oversikt over alle konsulentene dine.

I kundemodulen kan du:

Få full innsikt i alle konsulenter på kontrakt samt tilbudte konsulentkandidater. Du kan se konsulentens kontaktopplysninger, CV og mye mer.


Få oversikt over konsulentomkostningene dine. Du kan finne de samlede kostnadene for konsulenter, men også hver enkelt konsulents timepris og rapporterte timer.


Se status på alle åpne forespørsler, rediger dem eller opprett nye. Du kan også se de konsulentene som er valgt til oppgaven.


Følg konsulentenes prestasjon - både individuelt og samlet. Statistikkene er basert på bakgrunn av prosessene våre for kvalitetssikring.

Kom i gang

ProData Consults kundemodul er et lett tilgjengelig, gjennomsiktig og effektivt redskap til å gjøre administrasjonen av konsulenter enkel og oversiktlig for deg.

Vi gir deg mulighet for å samle administrasjonen av konsulenter på ett sted, og du får tilgang til modulen via PC, nettbrett og smarttelefon. Her kan du se utvalgte funksjoner.